Osteopaatti Ilmo Anundi
Nyyrikinkuja 3 B, Liiketila
04200 Kerava

Soita ja kysy kuinka voin auttaa! Ajanvaraus ja tiedustelut: 044 280 2040

Vastaanottoni on Keravan Untolassa noin 7 minuutin kävelymatkan päässä Keravan rautatieasemalta. Työskentelen Kalevankadun vanhaa vesitornia vastapäätä tien toisella puolella osoitteessa Nyyrikinkuja 3B. Ikkunassani lukee Osteopaatti Ilmo Anundi, mikä näkyy Kalevankadulle saakka. Jos tulet kävellen rautatieasemalta niin Ilmattarentietä pitkin pääset perille saakka. Ilmattarentie muuttuu Kalevankaduksi alikulun jälkeen ja Nyyrikinkuja on sen jälkeen ensimmäinen poikkikatu vasemmalla.

Työkavereina toimistolla minulla on valokuvaja Eeva Anundi ja vaatturi Miia Pehkonen. Meillä on oma sisäänkäynti B-rapun vieressä. Ovikyltissä lukee “Työhuone 3B”. Sisäänkäynti on Kalevankadun puolelta taloa. Soita ovikelloa. Jos et näe missään ovikelloa tai ikkunateippauksia olet väärällä puolella taloa.

Pysäköinti: Nyyrikinkuja varrella on yhteensä viisi 2h paikkaa. Keskuskadun parkkihalli palvelee myös alle viiden minuutin kävelymatkan päässä. Jos kujalla ei ole paikkoja etkä ehdi parkkihalliin, voit pysäköidä B-rapun eteen.

Linkki Google karttaan

Voit ottaa yhteyttä myös allaolevalla lomakkeella.

Nimesi (vaaditaan)

Sähköpostisi (vaaditaan)

Aihe

Viestisi