Osteopaatti Ilmo Anundi
Nyyrikinkuja 3B Liiketila
04200 Kerava

Soita ja kysy kuinka voin auttaa ongelmasi kanssa. Ajanvaraus ja tiedustelut: p. 0442802040

Voit myös varata ajan verkosta: vello.fi/osteopaattiilmoanundi. Jos et löydä sopivaa aikaa varauskalenterista, soita 0442802040 tai lähetä tekstiviesti niin voidaan sopia ajasta joustavasti. Soittamalla voit saada myös peruutusajan samalle päivälle.

Vastaanottoni on Keravan Untolassa noin 7 minuutin kävelymatkan päässä Keravan rautatieasemalta. Työskentelen Kalevankadun vanhaa vesitornia vastapäätä tien toisella puolella osoitteessa Nyyrikinkuja 3B. Ikkunassani lukee Osteopaatti Ilmo Anundi, mikä näkyy Kalevankadulle saakka. Jos tulet kävellen rautatieasemalta niin Ilmattarentietä pitkin pääset perille saakka. Ilmattarentie muuttuu Kalevankaduksi alikulun jälkeen ja Nyyrikinkuja on sen jälkeen ensimmäinen poikkikatu vasemmalla.

Työkavereina toimistolla minulla on valokuvaja Eeva Anundi ja vaatturi Miia Pehkonen. Meillä on oma sisäänkäynti B-rapun vieressä. Ovikyltissä lukee “Työhuone 3B”. Sisäänkäynti on Kalevankadun puolelta taloa. Soita ovikelloa. Jos et näe missään ovikelloa tai ikkunateippauksia olet väärällä puolella taloa.

Pysäköinti: Nyyrikinkuja varrella on yhteensä viisi 2h paikkaa. Keskuskadun parkkihalli palvelee myös alle viiden minuutin kävelymatkan päässä.

Linkki Google karttaan