Osteopaatti Ilmo Anundi
Nyyrikinkuja 3 B, Liiketila
04200 Kerava

Soita ja kysy kuinka voin auttaa! Ajanvaraus ja tiedustelut: 044 280 2040

Vastaanottoni on Keravan Untolassa noin 7 minuutin kävelymatkan päässä Keravan rautatieasemalta. Työskentelen Kalevankadun vanhaa vesitornia vastapäätä tien toisella puolella osoitteessa Nyyrikinkuja 3B. Ikkunassani lukee Osteopaatti Ilmo Anundi, mikä näkyy Kalevankadulle saakka. Jos tulet kävellen rautatieasemalta niin Ilmattarentietä pitkin pääset perille saakka. Ilmattarentie muuttuu Kalevankaduksi alikulun jälkeen ja Nyyrikinkuja on sen jälkeen ensimmäinen poikkikatu vasemmalla.

Sisäänkäynti on Kalevankadun puolelta taloa. Jaan liiketilan Vaatturi Miia Pehkosen kanssa, ja ovessa lukeekin tällä hetkellä vain “Vaatturi”. Jos ovi on kiinni, soita ovikelloa.

Pysäköinti: Nyyrikinkuja varrella on noin viisi 2 tunnin paikkaa ja lisäksi useita tunnin paikkoja parkkikarsinassa juuri ennen Spielhaus päiväkotia. Keskuskadun parkkihalli palvelee myös alle viiden minuutin kävelymatkan päässä. Jos kujalla ei ole paikkoja etkä enää ehdi parkkihalliin, voit pysäköidä B-rapun eteen (varo kiveä nurmikon kulmassa).

Linkki Google karttaan

Voit ottaa yhteyttä myös allaolevalla lomakkeella. Muista liittää viestiin puhelinnumerosi jos asia koskee ajanvarausta.

Nimesi (vaaditaan)

Sähköpostisi (vaaditaan)

Aihe

Viestisi